Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Läkare och apotek

Alla de kliniker vi samarbetar med är privata, och täcks inte alltid av den allmänna sjukförsäkringen. Du bör därför innan avresa kontrollera ditt försäkringsskydd i den händelse du behöver medicinsk vård under din semester. Om du saknar reseförsäkring ber vi dig meddela vår personal om detta när du kontaktar dem för att få hjälp med medicinsk vård. 

KONTAKTUPPGIFTER VID SJUKDOM

Apotek
Det finns gott om apotek i Hurghada. De är märkta med en röd halvmåne (den arabiska symbolen) eller med ett grönt kors (den västerländska symbolen). Du hittar alltid ett apotek i närheten av ditt hotell. Öppettiderna kan variera, men de flesta håller öppet kl. 10.00-22.00. Några apotek har stängt på fredagar. Sjukhusapoteken har dock öppet varje dag. 

Läkare
På de stora hotellen kan du komma i kontakt med hotellets egen läkare, dygnet runt. Vissa hotell har också en egen klinik. Läkare kan annars göra hembesök på hotellrummet och kan oftast vara där inom en timme. Om du behöver få kontakt med en läkare, fråga i receptionen på ditt hotell eller kontakta oss. 

Sjukhus
Det finns flera sjukhus i Hurghada. Red Sea Hospital i El Dahar, är godkänt av de nordiska försäkringsbolagen och är ett omtyckt sjukhus med bra personal. 
Telefonnummer: 065 354 4850.