Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Resa med barn

Hurghada är ett utmärkt resmål för en familjesemester. Stränderna är oftast långgrunda, hotellen välutrustade och det är ganska billigt, både att äta och dricka. Dessutom älskar egyptierna barn, så bli inte rädd om någon kommer fram och klappar din linblonda krabat på huvudet. De vill bara väl.

Om ni väljer något av de större hotellen (Resorts), erbjuder de allra flesta lekplatser och olika aktiviteter för barn. Dock kan det vara bra att veta att vissa delar av staden inte är speciellt barnvagnsvänlig då det förekommer höga kanter, halvfärdiga trottoarer och mycket trafik.

På Restaurang med barn
I Hurghada är det inga problem att ta med sig barn på restaurang. Även de finare restaurangerna erbjuder oftast barnstolar och barnvänlig mat.

Barnmat och blöjor 
Barnmat och blöjor finns att köpa i de flesta större mataffärer, dock inte i de minimarkets som ligger i anslutning till hotellen. Jämfört med Sverige är sortimentet på burkmat, mjölkpulver och välling mindre. Grötpulver liksom de flesta fruktpuréer innehåller ofta socker. Barnmat och blöjor kan även finnas på apoteket men då är det till högre priser än på andra ställen.